Stephan Wijnkamp Advocaat

 

De oprichter Stephan Wijnkamp is Nederlander en als advocaat bij de Oostenrijkse Rechtsanwaltskammer, de Orde van Advocaten in Oostenrijk, ingeschreven. Het kantoor heeft haar deskundigheid op zowel het Nederlandse rechtsgebied als op het Oostenrijkse rechtsgebied verworven.

 

Doordat Stephan Wijnkamp over de kwalificatie Landes geprüfter Schilehrer beschikt en als Bergredder bij de Bergrettung Tirol als vrijwilliger regelmatig in actie komt, komen praktijk en juridische theorie samen.

 

Daarnaast is Stephan Wijnkamp zowel in de winter als in de zomer fanatiek bergbeklimmer onder andere in het hooggebergte van de Himalaya.

 

 

 

Hierdoor heeft Wijnkamp Advocatuur zich gespecialiseerd in het Bergsportrecht en Skirecht bij skiongevallen en bergsportongevallen Click hier voor gedetailleerde informatie.

Regelmatig wordt Stephan Wijnkamp daardoor bij geruchtmakende skiongevallen , lawineongevallen en bergsportongevallen door de media geraadpleegd.

Regelmatig publiceert Stephan Wijnkamp ook in de vakliteratuur  Kijkt u hiervoor op deze website onder het kopje publicaties.

 

Wij zijn van mening dat een skiongeval of bergsportongeval alleen maar goed beoordeeld kan worden als de advocaat zelf over de praktische vaardigheden en ervaring beschikt. Vanuit de studeerkamer dergelijke ongevallen beoordelen is zonder de praktische ervaring onmogelijk.

Wij verwijzen ook graag naar onze Facebooksite www.facebook.com/Bergsportrecht.advocaat die dit op levendige wijze illustreert.

 

Wijnkamp Advocatuur treedt principieel alleen op voor slachtoffers van ongevallen. Ingeval van letselschade bij ski-ongevallen of bergsportongevallen bent u dus aan het juiste adres.